‘Age’ is always growing, and left behind a lot of memories. Thus here we are, am try to record every single golden moment in my short life journey with you all.

nuffnang

Jumaat, 25 Disember 2009

Life without Eser! Blank..

Disember 23, 2009 (Rabu) - setelah empat tahun menggunakan laptop berjenama Acer model 3620, akhirnya semalam kali kedua ianya terbarai.

Jawabnya terpaksalah maza memanjat tangga ke kedai apek hendak membetulkan laptop itu. Ini juga bermakna banyak jugalah kerja maza dan fail-fail maza itu akan luput di memori hard disk. Aduhaiii...

Harap-harap proses reformat nanti dapat recover balik semua fail-fail maza. Terutama gambar-gambar kenangan gitew.

Aduhaii, marilah kawan-kawan sama-sama tadahkan tangan. Mohon restu dan keselamatan, agar segala fail-fail tersebut terselamat dan terpeliharalah hendaknya! Amennnn...

Life without Eser! Sungguh memeritkan. Terasa sungguh sunyi alam ini. huhuhu...Terputus sudah hubungan antara dua darjat...terputus silaturahim yang berjiranan atau di seberang benua!

Untuk itu, maza pun menghiburkan hati dengan kaedah dan cara maza yang tersendiri.


Sudah lama tidak memetik gitar.... bertahun-tahun juga lamanya. Dan sudah lama juga tidak membingitkan alam sekitar. Jadi kawan-kawan, kalau rasa terancam, tutup sahajalah speaker kawan-kawan itu yea.

sambil-sambil itu, maza mahu menyanyi dan bersuka hati sebelum dunia maza menjadi suram semula.. huhhuhuhu

Life without Eser! memang sadis weiiiii..

(psst: kalau Tie dari jiran sebelah rumah ini berani berangan dengan lagu Raja Emma - Jejaka Idaman, den lak nak jadi macam papa rock pulak!..hheheheh)

erk! zyma tak nak join sekaki ke? Kita kasik banjir satu kali! hehehehe
blog comments powered by Disqus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails