‘Age’ is always growing, and left behind a lot of memories. Thus here we are, am try to record every single golden moment in my short life journey with you all.

nuffnang

Rabu, 30 Mac 2011

Yang sebenarnya .... Part 2

Entry ini entry bersambung dari entry lalu, (Yang sebenarnya ...)

Alamak! Dah macam drama sinetron berepisod berhatus-hatus yang itew. *ketawa, hahaha

Gambar 1: Kata Taufik, inilah dia simanis dari Baling.
Opps... tiada kaitan dengan Raja Bersiong ya kenkawan! ... hahaha

Semalam ada beberapa orang kengkawan telah tanya pasal gambar atas 18 tahun maza yang ditembak kaw-kaw masa kenduri kahwin anak penakan (anak buah @ anak saudara) maza di Baling, Kedah itu.

Tak sangka, bagai jatuhnya bulan mengambang di kilang gula gitu. Ramai sudah syok dengan gambar tersebut. Siap ada yang menefon dan email kepada maza.

(Ahaks!...  kalau berniaga boleh untung juta-juta ni... Opps ... tapi ngerilah fulaks bila terkenangkan takut-takut ada orang bawa gambar itu untuk dijadikan bukti forensik dan ditayangkan sebagai tayangan perdana di Carcosa Negara! *ketawa, hahaha)Tapi bukanlah maza tak mahu siarakan gambar atas 18 tahun itu di sini. Maza inikan pemalu orangnya. (a'ah pemalu yang amat sangatlah tu kan? *ketawa, hahahaha)

Sebagai pengubat luka dari hati yang lara (kalau ada) di atas sebab ketidakdapatan maza menyiarakan gambar yang itu, maka maza di sini tepekkan sahaja gambar-gambar yang ini dahulu. Volleh? hehehe

Jangan marah ya kengkawan.... esok baru malam Jumaat gitew.. ahaks... 

Gambar 2: Amvoiii ko, bergayut sakan lagi. *hahaha
blog comments powered by Disqus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails