‘Age’ is always growing, and left behind a lot of memories. Thus here we are, am try to record every single golden moment in my short life journey with you all.

nuffnang

Khamis, 9 Disember 2010

Diari Islamiah 2011Maza dapati diari ini amat menarik untuk dimiliki. Terdapat empat warna pilihan iaitu Ungu, Biru, Hijau dan Hitam.

Selain untuk catatan, merekod, dan merancang, Diari Islamiah 2011 juga berguna sebagai peringatan terutama perihal soal pengetahuan Agama Islam.

Pada tiap-tiap muka suratnya terkandung ayat-ayat tafsir Al-Quran dan Al-hadis. Tiap-tiap helaian hari Jumaat pula tercatat sirah Nabi dan kisahnya mengikut turutan sejarah.

Ia juga dilengkapi oleh beberapa keping gambar yang cantik dan menarik di segmen halaman awalnya.


Diari Islamiah 2011 juga menyelitkan beberapa info yang berguna sebagai panduan Muslimin. Antara info ringkas tersebut ialah seperti berikut:-Data PeribadiKalenderTakwimDoa Awal TahunDoa Akhir TahunRukun IslamRukun Iman12 Azab Meninggalkan SolatJamak & QasarTazkirahSenjata MukminAdab-Adab Dalam KehidupanBeramal Dengan Ikhlas7 Pesanan Nabi Kepada Abu Zar10 Pesanan Allah SWT Kepada Nabi Musa AS7 Macam Pahala Dinikmati Selepas MatiMati Sebelum HidupMandi JenazahSaat Di MahsyarPeristiwa Yang Berlaku Dalam SemingguIskandar Zulkarnain Penakluk AgungTokoh Agung Islam14 Kaedah Syaitan Memasuki Hati ManusiaBercinta Dengan JinPenyakit Was-Was7 Tanda Diserang KanserAntara Dua DarjatWaktu SolatCuti Umum Di MalaysiaKeturunan 25 Nabi & RasulAlamat & Telefon


Diari ini juga sesuai untuk semua golongan sasar. Iaitu sama ada untuk persendirian, hadiah, cenderahati atau perhubungan korporat.

Anda boleh dapatkan naskah Diari Islamiah ini di kedai-kedai buku berhampiran terutama kedai buku yang besar seperti di Popular dan Times Book Store.

Jika anda inginkan membeli secara dalam talian, anda boleh hubungi nombor berikut :-
Sterling Crown Sdn. Bhd. 03-2282 7688 .
atau email kepada info@sterlingcrown.com.my.

Harga yang ditawarkan ialah RM16.00 senaskah.

Jadi, apa lagi kengkawan ... sila dapatkan naskah anda... Terhangat di pasaran ni dehh... Akhir kalam dari maza, salam malam Jumaat ya kengkawan.. huhuhu...

blog comments powered by Disqus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails